Cremet grøntsagssuppe med flødeost. Hertil hvidløgsflute

4 personer

Ingredienser

350 gkartofler
200 ggulerødder
1 stkporre
1 stkrød peberfrugt
2 fedhvidløg
8 dlvand
1 spsktørret timian
100 gtomatpuré
2 terningergrøntsagsbouillon
2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
125 gBuko flødeost m. peber
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 50: Buko flødeost m. peber, gulerødder, kartofler
  • 1

    Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i grove tern. Rens og skyl porren og skær den i grove stykker. Skyl peberfrugten og skær den i grov tern. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint.

  • 2

    Varm en gryde op med olivenolie og svits alle grøntsagerne. Tilsæt vand, timian, tomatpuré og grøntsagsbouillon. Lad suppen simre i ca. 20 min.

  • 3

    Lun hvidløgsflutene i ovnen efter anvisningen på pakken.

  • 4

    Blend suppen med en stavblender og tilsæt flødeosten. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Server suppen i skåle med lune hvidløgsflutes som tilbehør.

Cremet grøntsagssuppe med flødeost. Hertil hvidløgsflute