Cremet grøntsagssuppe med flødeost. Hertil hvidløgsflute
4 personer
Ingredienser
| 350 g | kartofler |
| 200 g | gulerødder |
| 1 stk | porre |
| 1 stk | rød peberfrugt |
| 2 fed | hvidløg |
| 8 dl | vand |
| 1 spsk | tørret timian |
| 100 g | tomatpuré |
| 2 terninger | grøntsagsbouillon |
| 2 stk | hvidløgsflute med fuldkorn |
| 125 g | Buko flødeost m. peber |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 50: Buko flødeost m. peber, gulerødder, kartofler
- 1
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i grove tern. Rens og skyl porren og skær den i grove stykker. Skyl peberfrugten og skær den i grov tern. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint.
- 2
Varm en gryde op med olivenolie og svits alle grøntsagerne. Tilsæt vand, timian, tomatpuré og grøntsagsbouillon. Lad suppen simre i ca. 20 min.
- 3
Lun hvidløgsflutene i ovnen efter anvisningen på pakken.
- 4
Blend suppen med en stavblender og tilsæt flødeosten. Smag til med salt og peber.
- 5
Server suppen i skåle med lune hvidløgsflutes som tilbehør.
